Céginformáció

ESAB termékek forgalmazása és
hegesztéstechnológiai szaktanácsadás

A Weldcom Kft-t 2001-ben alakította két magyar gépész mérnök – apa és fia – egyikük hegesztő szak mérnök és gépészmérnök, másikuk hegesztő szakmérnök, és gépész mérnök (EWE,IWELD).

hegesztéstechnológiai szaktanácsadásTevékenységünk az ESAB tejes termékpalettájának forgalmazása, illetőleg a teljes termékpaletta forgalmazása, a hozzátartozó hegesztéstechnólogiailag szaktanácsadása. Ebben benne foglaltatnak a hegesztőgépek, a láng-és plazmavágó berendezések, (pl. hegesztőgépek) automatizálás berendezései, hegesztési segédanyagok-kiegészitők (automata pajzsok, akár frisslevegős egységgel, fröcskölésvédők, pacpászta, gyökvédőpor, hegesztőkesztyűk, stb) ill. a hegesztőanyagok-elsősorban a korrózióálló anyagokhoz, nikkel ötvözetekhez, ill. javító-karbantartó hegesztőanyagok.

A szakmában szarosan, gyártóként eltöltött több, mint 20 év tapasztalata, és a modern, korszerű, korrekt és rugalmas kereskedelem ismerete garantálja a profi kiszolgálást. Keressen minket bizalommal termékeinkkel, vagy kérdéseivel kapcsolatban elérhetőségeinken.